De uitslag van de vlaggen-ontwerpwedstrijd
de tekening van Jordy, de Vuurvogel, groep3 de tekening van Vera, de Vuurvogel, groep3 de tekening van Bas Roelofsen, de Vuurvogel Wat fijn dat er zo hard gewerkt is om een vlag te ontwerpen voor de bouwspeelplaats! We hebben inzendingen gehad van basisscholen de Vuurvogel en de Gondelier. Veel kinderen hebben hun fantasie flink gebruikt. We begrijpen nu dat je ook met de parachute naar de bouwspeelplaats kunt gaan (Bas; Jordy). Ook mag het er best een beetje griezelig zijn: bijvoorbeeld met een heksenmuseum (Nadia en Femke), of met allemaal grappige piratendingen (Huub).
Van welke tekeningen gaan we nu een echte vlag maken?
Dat zijn de tekening van Vera uit groep 3 van de Vuurvogel. Aan haar tekening kun je zien dat het niet alleen maar stoer, maar ook best lief en knus kan zijn op de kinderbouwspeelplaats
De tekening van Jordy uit groep 3 van de Vuurvogel. Op zijn tekening kun je van alles zien, zoals parachutespringers en een boot. We vonden de kleine vlag die in het midden van de tekening staat heel geschikt om in het groot te maken.
De tekeningen van Jesse en Django uit groep 4 en van Dex uit groep 3 van de Vuurvogel. Zij hebben allemaal gereedschap getekend. Van hun tekeningen maken we samen één vlag.
de tekening van Django, Gondelier, groep4 de tekening van Jesse, Gondelier, groep4 de tekening van Dex, Gondelier, groep3